photo

Creandus Films roda The Wine of Summer

01.10.2015

Creandus Films ha vist com el seu esforç i talent comencen a donar els seus fruits rodant The Wine of Summer. La pel·lícula està dirigida per Maria Matteoli i compta amb un repartiment de luxe: Elsa Pataky, Sonia Braga, Ethan peck, Najwa Nimri, Bob Wells o Kelsey Chow, entre d´altres. The Wine of Summer és una història ambientada en un radiant estiu a Espanya, on la vida de 5 personatges es creuarà, sempre amb el rerefons del món del vi.


La pel·lícula ha estat rodada entre els Estats Units i Espanya, concretament California, Barcelona i Sitges, en uns escenaris amb una riquesa visual i artística incomparables. Creandus Films ha participat en aquest rodatge aportant-hi la seva capacitat professional, logística i l´equip tècnic necessari per a dur a terme aquest gran projecte amb èxit.

1 / 3
photo

Creandus i el Motociclisme amb "Roman Ramos"

19.09.2010

Creandus corre el GP d´Aragó del Mundial de Motociclisme amb el pilot Roman Ramos.

Creandus, totalment involucrat en el món del motor, no va ser menys en aquesta carrera d´Aragó i una vegada més va estar al costat de Roman Ramos en aquest GP del circuit d´Alcanyís. Roman Ramos debutava com a pilot convidat en el Campionat del Món de Motociclisme, en la categoria de Moto2.


Creandus durant tota la prèvia de la cursa, la carrera i després d´aquesta, va estar al costat del pilot, hi va haver un gran ambient entre tots els patrocinadors i no serà l´última vegada que estem en un GP de Motociclisme. En aquesta ocasió dues persones ja van poder gaudir de com es viu un Gran Premi des del box, gràcies a les invitacions que sortegem entre els seguidors de Creandus.


De cara a la propera cita de motociclisme on Creandus hi sigui present, tornarem a sortejar algunes entrades VIP per estar als boxes i viure encara més des de dins tot aquest espectacle, però les entrades seran exclusivament per als nostres seguidors de facebook i twitter.

2 / 3
photo

Neix "Creandus Films s.l."

07.09.2010

Neix ´Creandus Films s.l.´ una productora amb molts objectius, però sobretot oferir un divertit i agradable entreteniment audiovisual a tot el món.


Volem arribar a trepitjar la catifa vermella i les nostres possibilitats són àmplies i les nostres capacitats són molt altes.


Ens hem ajuntat sis professionals del món audiovisual, amb una àmplia experiència i currículum. Ara pretenem ajuntar les nostres capacitats per intentar fer alguna cosa gran i complir el nostre somni: sorprendre i compartir amb tot el món que ens segueixi i cregui en nosaltres. Les nostres idees i els nostres projectes cinematogràfics, que són ambiciosos, realistes i innovadors. Només pretenem entrar amb molta força en aquest món tan competitiu per deixar-vos bocabadats una bona estona ... Potser ho aconseguim!

3 / 3
< Anterior Següent >